top of page
496E519B-E33C-4F74-A112-830C9D34A2D0.JPG

Mio Girasole heeft een zeer gevarieerde kaart, vers gebakken pizza, verse vis en vleesgerechten en huisgemaakte pasta’s met truffel. Alles behoort tot de mogelijkheden! Naast de gebruikelijke kaart wordt er ook wekelijks een menu samengesteld passend bij het seizoen. Voor degene die niet kunnen kiezen uit onze kaart is er de pizza familiale van 50cm doorsnede, deze pizza kan zelf samengesteld worden met ingrediënten naar keuze.

Mio Girasole leent zich ook uitstekend voor besloten feesten en partijen, de eerste verdieping is een mooie privé-opzet. Desgewenst kan ook de benedenverdieping besproken worden voor een besloten partij. Op deze site kunt u een kleine impressie van het restaurant vinden, wij verwelkomen u graag bij Mio Girasole.

Over 
Mio Girasole

Mio Girasole is hét Italiaans Restaurant van de Veluwe. Onze gerechten worden bereid in een originele houtgestookte oven waardoor u altijd verzekerd bent van pure smaken! Wij zijn gespecialiseerd in visgerechten, volgens Zuid-Italiaanse traditie, het land van onze chef-kok.​

bottom of page