top of page

Besloten feestje? Boek de Mio dining room!

Heb je iets te vieren of een vergadering waar je geen pottenkijkers bij kunt gebruiken? Boek dan de Mio diningroom waar je tot 45 personen in besloten gezelschap kunt genieten. Genieten van rust en ruimte, maar ook van de privacy die soms nodig is. Mio Girasole zorgt voor een heerlijke maaltijd die u naar wens kunt samenstellen. We kunnen u al van dienst zijn voor maar 12,50 per persoon, inclusief een drankje. Geniet van onze heerlijke familiepizza's (50 centimeter doorsnee) en/of een lekker pastabuffet. Desgewenst uit te breiden met al onze gerechten op de kaart.

Boeken of meer informatie? We staan u graag te woord:


Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page