February 8, 2020

November 24, 2019

September 11, 2018

Please reload

Recente berichten

Met je Valentijn naar Mio Girasole?

February 14, 2018

1/1
Please reload

Uitgelichte berichten

Derde prijs bij Preuf Award

September 11, 2018

Mio Girasole heeft de 3de prijs in de wacht gesleept op Hét Preuvenement. Op dit leuke proeffestijn gingen we de 'strijd' aan met twintig collega kwaliteitsrestaurants in Barneveld. Hoe leuk is het dan als je dan ook nog met de derde prijs naar huis gaat. Morandi nam de onderscheiding in ontvangst van wethouder André van de Burgwal en van chef-kok Huub Oudshoorn. Maar, zo zei Morandi er meteen bij. ''Dit is een prestatie van ons hele team.'' Mio Girasole presenteerde op het Preuvenement voor het eerst haar cateringconcept met de naam 'PopUp Italian'. PopUp Italian verzorgt met haar mobiele houtovens bedrijfsfeesten, tuinfeesten, evenementen en foodtruckfestivals. ''We hebben op Hét Preuvenement laten zien wat we kunnen,'' aldus Morandi. ''We maken de lekkerste Napolitaanse pizza's, maar bereiden in de houtoven ook fantastische vlees-, vis- en vegagerechten zoals tonijn, ossenhaas en gevulde kip.'' De jury was onder de indruk van de prestatie van het koksteam. Met name de Spaghetti uit het reuzenrad van Parmezaanse kaas bleek een ware hit op de twee Preuvenement-dagen. Als klap op de vuurpijl kwam Mio Girasole ook nog eens op de derde plek terecht voor de Intratuin Inrichtingsprijs. De jury had de stand met een dikke voldoende beoordeeld vanwege de sfeer die Mio Girasole had meegenomen naar het Theaterplein. ''Al met al zijn we erg blij met deze prijzen,'' aldus een enthousiaste Morandi.

Bekijk hier een mooie fotoserie van deze leuke twee dagen en kom vooral gezellig naar het restaurant om al dat lekkers te komen proeven.

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Volg ons
Please reload

Zoeken op tags
Please reload

Archief
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square

© 2019. Deze website wordt onderhouden door DEMEQUI

  • Facebook - White Circle